ΥΛΙΚΑ:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Για την βάση: Ανακατεύουμε τα μπισκότα, το αμύγδαλο με το λιωμένο βούτυρο. Βάζουμε το μίγμα σε ένα ταψακι.
Για την κρέμα: Χτυπάμε στο μιξερ το φιλαδέλφια,την ζάχαρη,την κρέμα γάλακτος και τα αυγά.
Τοποθετούμε την κρέμα στην βάση, βάζουμε απο πάνω τα αχλάδια, και ψήνουμε για 45 λεπτά στους 170 βαθμούς.
- 100 γρ. τριμμένα μπισκότα
- 100 γρ. λευκό αμύγδαλο τριμμένο
- 100 γρ. λιωμένο βούτυρο
- 600 γρ. PHILADELFIA
- 200 γρ. ζάχαρη
- 140 γρ. κρέμα γάλακτος
- 6 αυγά
- αχλάδια κομπόστα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Για την βάση: Ανακατεύουμε τα μπισκότα, το αμύγδαλο με το λιωμένο βούτυρο. Βάζουμε το μίγμα σε ένα ταψακι.
Για την κρέμα: Χτυπάμε στο μιξερ το φιλαδέλφια,την ζάχαρη,την κρέμα γάλακτος και τα αυγά.
Τοποθετούμε την κρέμα στην βάση, βάζουμε απο πάνω τα αχλάδια, και ψήνουμε για 45 λεπτά στους 170 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου