Υλικά:
- 1 κουτάλι λάδι
- 2 φλιτζάνια μεγάλες γαρίδες. Καθαρισμένες αλλά με τις ουρές τους.
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
- 2 κουτάλια ψιλοκομμένα πράσα, το λευκό μέρος
- ½ κουτάλι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι
- 2 κουτάλια ούζο
- φύλλα μαϊντανού για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
Μέσα σε μεγάλο τηγάνι κάψτε το λάδι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε τις γαρίδες, το σκόρδο, τα πράσα, τα κρεμμυδάκια, το πιπέρι και το ούζο. Αφήστε για 2΄περίπου ανακατεύοντας συχνά.
Σερβίρετε αμέσως γαρνιρισμένο με μαϊντανό. Συνοδεύεται αν θέλετε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου