Συνταγές και νέα από τον κόσμο της γαστρονομίας,της ζαχαροπλαστικής,του κρασιού, tips,συμβουλές και πολλά πολλά άλλα απο τον e-chef......

25 Φεβ 2011

ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ

ΥΛΙΚΑ :

  • 1,5 κιλο γουρουνοπουλο
  • 1 ντοματα
  • 1 πιπερια πρασινη
  • 1 κρεμμυδι

  • 2 λεμονια
  • λαδι
  • 1 κ.σ. φρεσκο βουτυρο γαλακτος

  • ριγανη
  • πατατες
  • λιγο μουσταρδα [προαιρετικα]
  • αλατι
  • πιπερι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  1. Ετοιμαζουμε το γουρουνοπουλο.
  2. Κοβουμε τις πατατες στα 4 και βαζουμε τα μπαχαρικα μας.
  3.  Κοβουμε την πιπερια και το κρεμμυδι,τριβουμε την ντοματα, βαζουμε το βουτυρο και το λαδι και πολυ λιγο νερο.
  4. Το ψηνουμε στους 210 στις αντιστασεις για 1.5 ωρα.
  5. Ανοιγουμε την γαστρα βαζουμε το λεμονι με την μουσταρδα ξεσκεπαζουμε και ψηνουμε για 40 λεπτα ακομα!


Σχετικές αναρτήσεις :



Δεν υπάρχουν σχόλια: