ΓΟΥΡΟΥΝΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ
ΥΛΙΚΑ :
- 1,5 κιλο γουρουνοπουλο
- 1 ντοματα
- 1 πιπερια πρασινη
- 1 κρεμμυδι
- 2 λεμονια
- λαδι
- 1 κ.σ. φρεσκο βουτυρο γαλακτος
- ριγανη
- πατατες
- λιγο μουσταρδα [προαιρετικα]
- αλατι
- πιπερι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Ετοιμαζουμε το γουρουνοπουλο.
- Κοβουμε τις πατατες στα 4 και βαζουμε τα μπαχαρικα μας.
- Κοβουμε την πιπερια και το κρεμμυδι,τριβουμε την ντοματα, βαζουμε το βουτυρο και το λαδι και πολυ λιγο νερο.
- Το ψηνουμε στους 210 στις αντιστασεις για 1.5 ωρα.
- Ανοιγουμε την γαστρα βαζουμε το λεμονι με την μουσταρδα ξεσκεπαζουμε και ψηνουμε για 40 λεπτα ακομα!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου