Συνταγές και νέα από τον κόσμο της γαστρονομίας,της ζαχαροπλαστικής,του κρασιού, tips,συμβουλές και πολλά πολλά άλλα απο τον e-chef......

22 Φεβ 2011

Μεσογειακή διατροφή: Παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά

Μια θέση στον κατάλογο της UNESCO για την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της Ανθρωπότητας κατέχει από την Τρίτη 16 Νοεμβρίου η μεσογειακή διατροφή, μετά
από πρόταση που είχαν καταθέσει από κοινού η Ελλάδα, η Ισπανία, η Ιταλία και το Μαρόκο. Ποια είναι, όμως, η σημασία αυτής της τόσο σημαντικής διάκρισης για τη χώρα μας;

Άρθρο του: Νίκου Κατσαρού,
Επιστημονικού Συνεργάτη ΕΚΕΦΕ
«Δημόκριτος» - π. προέδρου ΕΦΕΤ

Σχετικές αναρτήσεις :



Δεν υπάρχουν σχόλια: