ΥΛΙΚΑ:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ
- Τα αλευρώνουμε και τα βουτάμε στα χτυπημέμα αβγά
- Σε ένα δίσκο απλώνουμε την τριμμένη φρυγανιά
- Ρίχνουμε στη φρυγανιά ένα ένα τα σνίτσελ που έχουμε βουτήξει στο αβγό και καλύπτουμε όλες τις επιφάνειες
- Τα πιέζουμε με τα χέρια μας για να κολλήσει καλά η γαλέτα .
- Τα τοποθετούμε μισή ώρα στο ψυγείο για να σφίξουν
- Τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου