Συνταγές και νέα από τον κόσμο της γαστρονομίας,της ζαχαροπλαστικής,του κρασιού, tips,συμβουλές και πολλά πολλά άλλα απο τον e-chef......

15 Μαρ 2011

ΣΝΙΤΣΕΛ ΠΑΝΕ


ΥΛΙΚΑ:
  • 4 κομμάτια κρέας χοιρινό για σνίτσελ
  • 100γρ αλεύρι
  • 2 αβγά χτυπημένα
  • 100γρ τριμμένη φρυγανιά
  • Αλάτι , πιπέρι
  • Βούτυρο ή λαδι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  1. Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ
  2. Τα αλευρώνουμε και τα βουτάμε στα χτυπημέμα αβγά
  3. Σε ένα δίσκο απλώνουμε την τριμμένη φρυγανιά
  4. Ρίχνουμε στη φρυγανιά ένα ένα τα σνίτσελ που έχουμε βουτήξει στο αβγό και  καλύπτουμε όλες τις επιφάνειες
  5. Τα πιέζουμε με τα χέρια μας για να κολλήσει καλά η γαλέτα .
  6. Τα τοποθετούμε μισή ώρα στο ψυγείο για να σφίξουν
  7. Τα τηγανίζουμε  σε μέτρια φωτιά.

Σχετικές αναρτήσεις :



Δεν υπάρχουν σχόλια: