ΥΛΙΚΑ:
- 4 μεγάλες μοσχaρίσιες μπριζόλες χωρίς κόκαλο
- 30γρ αλεύρι
- 50ml παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι , πιπέρι κόκκινο κ.π.
- 4 φέτες ψωμί τοσταρισμένο
- 80ml ζωμός κρέατος
- 200γρ μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε φέτες
- 100γρ κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 1 σκελίδa σκόρδο πολτοποιημένη
- 50ml κόκκινο κρασί
- Καρυκεύουμε τις μπριζόλες και τις αλευρώνουμε ελαφρώς
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι με το ελαιόλαδο, τσιγαρίζουμε τις μπριζόλες, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο να σωταρισθούν και σβήνουμε με το κρασί.
- Αποσύρουμε το κρέας από το τηγάνι
- Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το ζωμό κρέατος
- Αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να μαλακώσουν και στο τέλος επαναφέρουμε το κρέας στο τηγάνι για λίγο.
- Σερβίρουμε τις μπριζόλες στις τοσταρισμένες φέτες του ψωμιού και περιχύνουμε με τη σάλτσα των μανιταριών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου